Nutriversum - Collagen Caps

Kollagén nutriversum. Nutriversum WSHAPE Collagen 100db

Tartalom

  A választott opciók feláraival növelt ár!

  indometacin kenőcs a nyaki csontritkulás kezelésére

  Kérjük ennek figyelembevételével rendeljen! A táplálékkiegészítős kollagénpótlás nagyban lelassíthatja ezt a folyamatot, sőt, a bőr feszességének visszaállításában is segítségre lehet akár természetes ráncosodás, akár terhesség utáni hasfeszesítés esetében is. A termék tartalmaz továbbá Hyaluronsavat is, amely antioxidáns révén kollagén nutriversum hatásával támogatja a kötőszövetek így a bőr és a köröm hidratálását, hogy azok egészségesebbek, rugalmasabbak maradhassanak.

  Hasonló céltól vezérelve egészítettük ki a hatóanyagkomplexet adagonként mg Kollagén nutriversum, amely bizonyítottan támogatja a sérült bőr gyógyulásának felgyorsulását és feszességének helyreállását.

  vállízület artrózisának kezelése

  A keverékhez adtunk továbbá adagonként mg Kondroitin-szulfátot is, amely segíti a Kollagén és a Hyaluronsav beépülését, illetve támogatja az ízületek, porcok kenését és egészségét. Végezetül pedig Ashwaganda gyökérkivonattal egészítettük ki, amely pozitív hatással lehet a koncentrációjára, ugyanakkor az izmok lenyugtatásával hozzájárul a pihenéshez és a regenerációhoz.

  gyógynövény tinktúra ízületi fájdalmak kezelésére