Térdízület immobilizáció. CSUKLÓS TÉRDGÉP CSUKLÓPÁNTOKKAL

Térdízület immobilizáció, A térd immobilizálása sérülés után. Immobilizáció hatása a szervezetre

Tartalom

  Csuklós térdgép csuklópántokkal - sendo. A szabadalmaztatott 3 tengelyű csuklópántok térdízület immobilizáció követik a térdízületet és természetes térdmozgást tesz lehetővé.

  Egyedülálló zárójelentés értelmező kisokos - gyakori kulcsszakszavakkal Immobilizáció a térdízület károsodása miatt, Arthritis artritisz : ízületi gyulladás Ld. Arthrocentesis artrocentézis : ízületi szúrás vagy metszés Arthrodesis artrodezis : Az ízület műtéti elmerevítése, csak erősen csökkent funkció és nagy fájdalom esetén jön szóba.

  A csuklópántok működése egyénileg szabályozható, lehetséges a teljes rögzítés más néven teljes immobilizáció,valamint korlátozott körű mozgás esetén kiterjesztése beállítható,hogy csak 10,20,illetve 30 fokos behajlítást tegyen lehetővé. Természetesen a térdgép tartalmazza az ehhez szükséges eszközöket.

  Csuklós térdgép csuklópántokkal - katalizatorkiado. Térdsérülés - Fájdalom kezelése - Sokszor a beteg nem fordul időben orvoshoz, így a megkésett diagnózis a gyógyulás esélyeinek jelentős romlását okozhatja.

  Kivehető,kívánt méretre vágható patella gyűrű,mely stabilizálja,tehermentesíti a térdkalácsot. Az állítható pántok egyedi térdízület immobilizáció és egyénileg szabályozható szorítást tesznek lehetővé. A nyitott hátsó kialakításnak köszönhetően nem gyűrődik.

  térdízület immobilizáció

  Nem belebújós kialakítású,hanem tépőzáras kialakítás,ezért könnyű a le és felvétel. Extra hosszú kialakítás tovább növeli a stabilitást. Ideális választás a térd oldalirányú térdízület immobilizáció megakadályozására,térdműtétek utáni sportolásra,sportba való visszatérés támogatására.

  térdízület immobilizáció

  Ezenkívül térdsérülések,térdműtétek utáni bizonytalan mozgásban maximális támogatást és tehermentesítést biztosít a fájó vagy térdízület immobilizáció térdnek.

  Jobb és bal lábon is viselhetjük.

  térdízület immobilizáció

  Az extra hosszú kialakításnak köszönhetően a méretezés szempontjából a térd feletti comb rész körmérete és a térd alatti vádli körmérete számít. Következő méretekben lehet megvásárolni. M cm térd feletti comb körméret térdízület immobilizáció térdízület immobilizáció térd alatti vádli körméret L cm térd feletti comb körméret és cm térd alatti vádli körméret XL cm térd feletti comb térdízület immobilizáció és cm térd alatti vádli körméret XXL cm térd feletti comb körméret és cm térd alatti vádli körméret Adatok.