Vegan multivitamin
Tartalom
A rendelés során kérjük hivatkozzon az alábbi termékazonosítóra: vegan multivitamin A Multivitamin Komplex készítménybe kerülő vitaminokat különös gondossággal állítottuk össze, a létező 13 vitaminból et tartalmaz. Kiemelt figyelmet kapott a vegán étrend esetén különösen fontos Bvitamin, amelyet a készítmény bioaktív, természetes metilkobalamin formában tartalmaz, kifejezetten magas dózisban.
A D3-vitamin speciális, algából nyert forrásból származik, jelentős, NE mennyiségben. B12 vitamin A kobalamin B12 vitamin hatása az egész szervezetre kiterjed. Részt vesz a vörösvérsejtek előállításában, a normál idegképződésben, a nukleinsavak felépítésében, elősegíti az aminosavak fehérjékbe való beépülését és hasznosítását.
Vegan multivitamin kóros vérszegénység léphet fel, általános testi leromlás, kimerültség és idegrendszeri károsodás, például elbutulás alakulhat ki. Hiánytünetei lehetnek az alvászavarok, depresszió, a memóriavesztés, a szédülés, egyensúlyi problémák, tűszúrásérzet a lábakban, kezekben.
D-vitamin A D-vitamin alacsony szintje, hiánya nemcsak a csontritkulás esélyét növeli meg, de szív- és érrendszeri problémákhoz, autoimmun betegségek vezethet.
A megfelelő mennyiségű D-vitamin pótlása növeli a kalcium és a foszfor felszívódását, ezzel erősíti a csontokat és a fogakat, lehetővé teszi az ízületek megfelelő működését, javít rugalmasságukon, hozzájárul a magas vérnyomás csökkentéséhez, C-vitaminnal vegan multivitamin pedig megerősíti az immunrendszert, segít elkerülni a fertőzéseket, illetve gyorsabb gyógyulást biztosít.
Táplálékkiegészítő formájában vegan multivitamin tiszta formában juthat a szervezetbe, felesleges zsírtartalom nélkül. B2 vitamin Az idegrendszer, az emésztőrendszer és a bőrgyógyászat területén tölt be fontos szerepet.
Kimagasló a hatása a szellemi tevékenységre, a táplálkozás útján szervezetbe kerülő fehérjék, szénhidrátok és zsírok energiává alakításában, hasznosításában. Nagymértékben segíti a szem, a látás egészségének megőrzését, megelőzheti és kezeli a szürkehályogot, csökkenti a stroke és az infarktus kockázatának lehetőségét, illetve stroke vagy infarktus után hozzájárul a károsodott sejtek helyreállításában.
Fogyasztása különösen a terhesség alatt válik fontossá, mivel hiányában a fejlődő magzat sérülhet, még akkor is, ha nem mutatkoznak hiánytünetek.