BioCo % VEGAN Multivitamin Komplex tabletta - 30db - derecskealma.hu webáruház

Vegan multivitamin

Tartalom

    A rendelés során kérjük hivatkozzon az alábbi termékazonosítóra: vegan multivitamin A Multivitamin Komplex készítménybe kerülő vitaminokat különös gondossággal állítottuk össze, a létező 13 vitaminból et tartalmaz. Kiemelt figyelmet kapott a vegán étrend esetén különösen fontos Bvitamin, amelyet a készítmény bioaktív, természetes metilkobalamin formában tartalmaz, kifejezetten magas dózisban.

    ízületek akik gyógyítanak ízületi osteogenon készítmény

    A D3-vitamin speciális, algából nyert forrásból származik, jelentős, NE mennyiségben. B12 vitamin A kobalamin B12 vitamin hatása az egész szervezetre kiterjed. Részt vesz a vörösvérsejtek előállításában, a normál idegképződésben, a nukleinsavak felépítésében, elősegíti az aminosavak fehérjékbe való beépülését és hasznosítását.

    csuklóízületi gyógyszeres kezelés homeopátiás gyógyszerek a térd artrózisához

    Vegan multivitamin kóros vérszegénység léphet fel, általános testi leromlás, kimerültség és idegrendszeri károsodás, például elbutulás alakulhat ki. Hiánytünetei lehetnek az alvászavarok, depresszió, a memóriavesztés, a szédülés, egyensúlyi problémák, tűszúrásérzet a lábakban, kezekben.

    D-vitamin A D-vitamin alacsony szintje, hiánya nemcsak a csontritkulás esélyét növeli meg, de szív- és érrendszeri problémákhoz, autoimmun betegségek vezethet.

    ízületi dysplasia csecsemők kezelésében mit csináljak ha nagyon fáj a térdem

    A megfelelő mennyiségű D-vitamin pótlása növeli a kalcium és a foszfor felszívódását, ezzel erősíti a csontokat és a fogakat, lehetővé teszi az ízületek megfelelő működését, javít rugalmasságukon, hozzájárul a magas vérnyomás csökkentéséhez, C-vitaminnal vegan multivitamin pedig megerősíti az immunrendszert, segít elkerülni a fertőzéseket, illetve gyorsabb gyógyulást biztosít.

    Táplálékkiegészítő formájában vegan multivitamin tiszta formában juthat a szervezetbe, felesleges zsírtartalom nélkül. B2 vitamin Az idegrendszer, az emésztőrendszer és a bőrgyógyászat területén tölt be fontos szerepet.

    fáj a könyök csontja az orvostudomány a gerinc és az ízületek fájdalmáról szól

    Kimagasló a hatása a szellemi tevékenységre, a táplálkozás útján szervezetbe kerülő fehérjék, szénhidrátok és zsírok energiává alakításában, hasznosításában. Nagymértékben segíti a szem, a látás egészségének megőrzését, megelőzheti és kezeli a szürkehályogot, csökkenti a stroke és az infarktus kockázatának lehetőségét, illetve stroke vagy infarktus után hozzájárul a károsodott sejtek helyreállításában.

    Fogyasztása különösen a terhesség alatt válik fontossá, mivel hiányában a fejlődő magzat sérülhet, még akkor is, ha nem mutatkoznak hiánytünetek.